Wekelijks verblijdt gastblogger Vera ons met de leukste accessoires, hippigheden, trends en inspiratie voor in huis! En als iemand weet wat leuk is dan is zij het wel. Vera is namelijk creative founder van Brainy Days; één van de leukste (online) conceptstore die ons land rijk is!

Voor deze week heeft Vera de leukste vaderdag cadeaus voor ons verzamelt!


Het is weer bijna zo ver! Zondag 19 juni is het Vaderdag! Heb jij al bedacht hoe je jouw allerliefste daddy cool in het zonnetje gaat zetten? Of je eigen grote liefde omdat hij de beste papa van de wereld is? Je kan hem natuurlijk verrassen met een BBQ pakket, speciaalbiertjes of een lekker worstje maar dat geef je hem waarschijnlijk elk jaar al :). Ik help je uit de brand en zet tien stoere mannen cadeaus in verschillende prijs categorieën voor je op een rijtje. Dit jaar steel jij de show en scoor je zeker te weten een hoop karma punten!

Houdt je vader ook van een lekker whiskeytje op z’n tijd? Met deze cubes wordt de whiskey niet waterig maar wel koud voor de perfecte smaakbeleving.
5533352100003_000_b
Elke gadgeteer behandelt zijn gadgets met zorg, dus de Ipad moet wel in een mooi hoesje! Deze stoere leren variant is verkrijgbaar in drie kleuren.
7981_700x700px
Geef deze lijst met een mooie foto of persoonlijke kaart en je hebt meteen een speciaal cadeau voor vaderdag.
Je shopt ze in drie verschillende formaten A5, A4 en A3
image-2016-06-13
Deze betonnen pennenhouder geeft een groene maar stoere touch aan je vaders werkplek.
image-2016-06-13 (5)


5
. Key holder leer €7,95
Alle sleutels compact in een kleine leren houder bij elkaar! Hier houden mannen van.
Nicksleutels

6. Balkonbar
Hoe handig en stoer is deze balkonbar? Handig voor de drankjes tijdens een bbq maar ook een fijne plek om planten op te zetten.
image-2016-06-13 (2)

Stoere, robuuste houten lamp van Jan & John. Leuk feitje: Jan en John zijn vader en zoon en maken samen deze lampen om zo lekker bij te kletsen en vader en zoon quality time te hebben.
image-2016-06-13 (3)
Geen gesleep meer met bierflesjes op de fiets! Deze beer carrier zorgt er voor dat jouw vaders biertjes zonder gezeur op de plaats van bestemming komen. Ideaal voor een picknick of BBQ met vrienden.
image-2016-06-13 (1)
Ook vaders hebben een plekje nodig om hun beauty tools neer te zetten!
Verkrijgbaar in 30 cm en 50 cm.
FIGR1_Surface50_Container_ReflectorGrey_bathroom
Papa jij bent de beste en de liefste,Tout est magique! . Doe twee bioscoopbonnen in de envelop en plan samen een vader/ dochter dagje. Daar scoor je zeker punten mee!
cardsixrgb_copy_grande
Hopelijk heb ik je kunnen inspireren met wat coole cadeaus! Wat is jouw favoriete gift uit dit lijstje? We zijn benieuwd! Volg Brainy Days op Instagram voor nog veel meer inspiratie.
Tot volgende week,
Liefs Vera

 

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *