Vorige week, de dag voordat Willem en ik onze diploma uitreiking hadden, belde ik hem op dat ik wat later thuis zou zijn. Ik ging nog even de stad in om een kittig outfitje te scoren voor de feestelijke dag die naast de uitreiking ook in het teken stond van een borrel en eten met de family. 'Een nieuw outfit??' klonk er duidelijk verbaasd aan de andere kant van de telefoon. 'Ja, tuurlijk!' reageerde ik op een vraag waarvan ik überhaupt niet snapte dat het een vraag was. Tuurlijk ging ik even iets nieuws kopen, het is immers mijn diploma uitreiking. Zo vaak komt dat niet voor. De laatste diploma uitreiking is alweer 2,5 jaar geleden nadat Dibbes de puppy cursus met succes had behaald. Alhoewel dat bijna meer moeite heeft gekost dan het behalen van mijn eigen diploma vond ik het een nieuwe outfit meer dan waard.

Ondertussen fietste ik naar de ZARA de longen uit mijn lijf en hing Willem nog aan de andere kant van de lijn. Ik hoorde hem iets zeggen over kerst en of ik toen ook al niet iets feestelijks had aangeschaft. Ik schrok wakker uit mijn gedachte. 'Met KERST? Dat is 3 maanden geleden man! En trouwens, dat was helemaal niet nieuw' probeerde ik nog. Maar het had geen zin. Mannen komen van Mars en Vrouwen van Venus. En dus zullen we elkaar nooit helemaal begrijpen.

Zo zullen mannen ook nooit gaan begrijpen...

1. Dat vrouwen naar een feestje, bruiloft, diner of welke feestelijke gelegenheid dan ook nooit hetzelfde jurkje aan willen trekken als dat ze die gelegenheid daarvoor al aanhadden.

2. Waarom vrouwen tijdens het uitgaan of op een festival met elkaar naar de wc gaan. Lees: samen in hetzelfde hokje.

3. Dat als je zegt dat je geen kleren meer hebt heus niet bedoeld dat je kast is leeggeroofd, maar dat je geen kleren hebt in de style waar je op dat moment zin in hebt.

4. Waarom je nog een paar laarzen, sneakers of hakken hebt gekocht. Je hebt er toch al zoveel? Klopt.

5. Dat je per definitie de (onbekende) vrouw haat die op het feestje hetzelfde truitje aanheeft.

6. Dat we op een zondagmiddag, dinsdagavond of welke willekeurige dag dan ook uren voor de spiegel kunnen staan om nieuwe setjes te maken.

7. Waarom we schoonmaken voordat de schoonmaakster komt.

8. Waarom we voor een chillavond liever zijn trui aantrekken dan onze eigen trui.

9. Waarom wij het altijd koud hebben.

10. Waarom het interieur om de paar maanden verandert moet worden.

Maar ach, wat zouden we toch zonder ze moeten.

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

    Naam: Anne

    En waarom mannen nooit een nieuwe wc rol ophangen? Waarom mannen de kraan laten lopen tijdens het tandenpoetsen? Waarom mannen nooit de wc bril omlaag doen.. mannen -zucht- ;))

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *